Machine Control ApS

Specialister i tilstandsbaseret vedligehold

Sådan er vi

Vi er et konsulent/service firma, som primært arbejder med tilstandsbaseret vedligehold. Vi etablerede firmaet i 2002, og var før dette ansat hos SKF Danmark A/S i teknisk afdeling som applikationsingeniører. Vores hovedsegmenter har igennem mange år været:

  1. Kraftværkssektoren
  2. Industri
  3. Færgefart
  4. Offentlige virksomheder såsom forbrænding og kraftvarmeværker mv.

Vores primære beskæftigelse er vibrationsmåling med frekvensanalyse, afbalancering af maskiner på stedet, samt laseropretning.
Vi foretager ofte troubleshooting på maskiner og anlæg. I kraft af vores uddannelse og mangeårige erfaring indenfor roterende maskiner, lejer, vibrationsmåling, smøring, afbalancering og laseropretning er vi godt rustede til at samle de relevante informationer sammen og finde en løsning på problemet.

Salg af produkter til vibrationsmåling er andet hovedområde for os. Vi er forhandler af SPM instruments produkter, og vi sælger Allen Bradley produkter fra Rockwell Automation indenfor vibrationsområdet blandt andet skræddersyede protectionssystemer til turbiner.
I det daglige har vi fokus på at skabe værdi hos vores kunder ved, at de har:

  1. Færre havarier
  2. Mere oppetid
  3. Større sikkerhed
  4. Mulighed for bedre planlægning

Vi har etableret et samarbejde med andre virksomheder, så vi kan løfte større opgaver, hvor vi kan byde ind med ombygning af maskiner, renovering af el-motorer, udskiftning af lejer osv. Vores samarbejdspartnere er:

  1. Nielsen og Rønne A/S
  2. Service Shoppen Aps

Vi er altid parate til at drøfte en opgave, så kontakt os, hvis I har et behov.